Emel Müftüoğlu: Benim cinsel yönelimim…

90’lı yıllara damga vuran Hovarda şarkısı ve klibiyle ilgili yıllar sonra konuşan şarkıcı Emel Müftüoğlu, şarkısında eşcinsel ilişkiye gönderme yaptığı hatırlatılınca “Benim cinsel yönelimim Allah ile benim aramdadır. Bu sorumluluk bana aittir. ” dedi.

Emel Müftüoğlu, Gzone Dergi’ye konuştu. Müftüoğlu, 1995’te hit olan parçası Hovarda’yla ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

“BU KONU SİZİ RAHATSIZ EDİYOR MU?

Emel Müftüoğlu, “Korkuyorum Türkiye LGBTİ topluluğu için önemi olan bir klip oldu. Klipteki eşcinsel aşka olan göndermeleri halen hatırlıyoruz. Bu konu sizi rahatsız ediyor mu?” sorusu soruldu.

blank

“ÇOK CESURCA BİR HAREKETTİ”

Ünlü sanatçı Emel Müftüoğlu samimi açıklamarına şu şekilde devam etti:

“Korkuyorum bizim dönemimizde çok cesurca bir hareketti. Bu klibin hikayesini defalarca anlattım; aslında çok bilinçli yapılmış bir mizansen değildi. Her şey çok tesadüftü ama öyle denk geldi. Hayır beni rahatsız etmiyor. Benim cinsel yönelimim Allah ile benim aramdadır. Bu sorumluluk bana aittir. Cinsel yönelimim ne olursa olsun açıklamaktan hiçbir zaman çekinmezdim. Klibin enteresan bir hikayesi var. Yine yapar mıyım bilmiyorum ama yaptığıma pişman mıyım? Değilim. Hayatın içinden bir hikayedir sonuçta.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.