Emek Külür ile Recep Ali Keydal’ın Aşkı Belgelendi

Sosyetenin ünlü diş hekimi Emek Külür, önceki gün Nişantaşı’nda kameralara yakalandı. Kaçak inşaat haberleriyle gündeme oturan Külür, iş insanı Recep Ali Keydal ile aşk yaşadığı iddialarına da sessiz kaldı.

Saadettin Saran ile olaylı bir şekilde boşandıktan sonra ismi birçok isimle aşk iddiasına karışan sosyetenin diş hekimi Emek Külür, önceki gün Nişantaşı’ndaydı.

Sosyetik Dişçi Emel Külür Ünlü İş İnsanıyla Çeşme’de Gününü Gün Etti

Nişantaşı’nda faaliyet gösteren diş kliniğinin 3 yıldır aidatını ödemediği gerekçesiyle icralık olan Külür’ün, geçtiğimiz günlerde de Levent’in göbeğinde yaptırdığı inşaatın kaçak olduğu ortaya çıktı.

YouTube video

78 bin TL’lik aidat borcunun yanı sıra, yaptırdığı kaçak inşaata Beşiktaş Belediyesi’nin ‘dur’ demesiyle köşeye sıkışan Külür’ün yatırımcı iş insanı Recep Ali Keydal ile aşk yaşadığı iddia edildi.

Sosyetik Dişçi Emel Külür Ünlü İş İnsanıyla Çeşme’de Gününü Gün Etti
İş hayatında yaşadığı çalkantılı dönemle zor günler geçiren Külür, geçtiğimiz günlerde gittiği Çeşme’de yatırımcı iş insanı Recep Ali Keydal ile gününü gün etti.

Sosyetik Dişçi Emel Külür Ünlü İş İnsanıyla Çeşme’de Gününü Gün Etti

Önce Keydal’a elleriyle pizza hazırlayan Külür salıncakta sallandıktan sonra da Keydal’ın boynuna sarılıp öptü.

Sosyetik Dişçi Emel Külür Ünlü İş İnsanıyla Çeşme’de Gününü Gün Etti

blank

AŞK İDDİALIRINA SESSİZ KALDI

Nişantaşı’nda görüntülenen Emek Külür, Recep Ali Keydal ile aşk yaşadığı iddiaları karşısında sessizliğini korudu.

İCRA VE KAÇAK KLİNİK HABERLERİNİ İNKAR ETTİ

Ünlü diş hekimi, icra haberlerini “Şaka mı yapıyorsunuz?” sözleriyle inkar ederken, kaçak klinik haberlerini de “Çok ayıp! Benim haberim bile yok” diyerek yalanladı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.