Elton John ve Lady Gaga işbirliği geliyor

Bir Oscar adaylığı ve Altın Küre ödülüyle, Billboard’un Yılın Kadını seçilen Lady Gaga uzun süredir yeni albümü üzerinde çalışıyor. Sabırsızlıkla beklenen yeni Gaga materyali için süreci hızlandıracak yeni isim ise oldukça büyük.

Beats 1 radyosunda Zane Lowe’ın konuğu olan Elton John, Lady Gaga ile işbirliği içinde olduğunu açıkladı. “Çok acayip iki şarkı duydum. Çok iyi parçalardı” diyen Sir Elton John, “Eski şarkılarına dönüş gibi, daha çok Yoü and I ve Bruce Springsteen’lı olan (ben öyle diyorum) Bad Romance gibi” sözleriyle, hayranların beklediği Lady Gaga’nın geri dönüşüyle ilgili herkesi heyecanlandırmayı başardı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.