“Eltilerin Savaşı” filminin afişini seyirci seçecek!

Başrollerini Gupse Özay, Merve Dizdar, Ferit Aktuğ ve Uraz Kaygılaroğlu’nun paylaştığı Eltilerin Savaşı filminin afişi için sosyal medyada özel bir anket başladı. Sosyal medyada sunulan 3 afiş arasından en çok oyu alan, filmin resmi afişi olacak.

31 Ocak tarihinde vizyona girmeye hazırlanan Eltilerin Savaşı filminin afişi sosyal medya kullanıcılarının oylamasına sunuldu. Gupse Özay ve Merve Dizdar’ın iki eltiyi canlandırdığı filme ait Emre Erdem imzalı 3 afiş tasarımı, özel bir anketle filmin hesaplarında paylaşıldı. 1 hafta boyunca kullanıcılardan en çok oyu alan tasarım, filmin resmi afişi olarak kullanılacak. Afişleri oylayan kullanıcılar arasından seçilecek 5 kişi, bir misafiriyle birlikte filmin galasına katılma şansını yakalayacak.

blank
Eltilerin Savaşı

Ünlüler de Oy Kullanıyor

Filmin 3 afişi de sosyal medyada geniş katılımlı bir oylamaya sahne oluyor. Ünlü isimlerin de katıldığı ankette, 1 ve 3 numaralı afişler arasında kıyasıya bir rekabet sürüyor. Eltilerin Savaşı, iki elti arasındaki tatlı çekişmeleri ve yaşanan olayları konu ediniyor. Sultan ve Gizem’in sosyal medya düşkünlükleri, evlilik anlayışları, aile kurarken yaşadıkları ilginç olaylar eğlenceli bir dille beyazperdeye aktarılıyor. Aile içindeki erkeklerin de dünyasının kapılarını aralayacak olan Eltilerin Savaşı’nın yönetmenliğini Onur Bilgetay üstleniyor. Eltilerin Savaşı, NuLook yapımcılığında hayata geçiyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.