Elon Musk yine ortalığı karıştırdı

Bir süredir sessiz olan Elon Musk yeni bir Bitcoin tweeti daha attı. İşte Elon Musk’ın attığı son tweet.

Son olarak BTC’yi göz önüne alan Elon Musk sonunda ılımlı bir tweet attı. Hatırlanacağı üzere bir süre önce Musk Bitcoin madenciliğine kafayı takmış ve BTC ile Tesla satışını durdurduklarını açıklamıştı.

Son birkaç gündür kripto paralar ile ilgili tweet atmayan Musk, geçtiğimiz gün geç saatlerde yeni bir tweet daha attı.

Elon Musk’ın attığı tweet Bitcoin madenciliğini yenilenebilir enerji ile devam ettirme üzerine ılımlı mesajlar içeriyor.

Bu mesaj sonrasında Bitcoin ve diğer altcoinlerin nasıl bir tepki vereceği şimdilik merak konusu. Yine de Musk’ın BTC hakkında ılımlı tweetler atması önemli. Çünkü coin piyasası şu sıralar zor günler geçiriyor.

Dolayısıyla kripto paralarla ilgili atılan olumsuz tweetler aşağı yönlü hareketleri hızlandırabilir.

Bakalım Elon Musk önümüzdeki süreçte BTC ile Tesla satışını tekrardan aktifleştirecek mi? Malum Musk BTC’yi enerji tüketimi ve karbon salınımını arttırdığı için göz önüne almıştı. Görünen o ki bu durum artık geride kaldı. Bakalım neler olacak?

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.