Elon Musk: Evim yok, arkadaşlarımda kalıyorum

Dünyanın en zengin insanı Elon Musk, bir evi olmadığını ve arkadaşlarının boş odalarında kaldığını söyledi. Musk’ın bir evinin olmadığı söylentisi uzun süredir konuşuluyordu.

Tesla ve SpaceX’in CEO’su, dünyanın en zengin iş insanı Elon Musk, bir evinin olmadığını ve kalacak yer olarak arkadaşlarının boş odalarını kullandığını açıkladı. Musk, kendisinin yatının da olmadığını, hiç tatil yapmadığını ancak zamandan tasarruf etmek için bir uçağı olduğunu söyledi.

NTV’de yer alan habere göre; ünlü iş insanının bu açıklamaları, TED konferans başkanı Chris Anderson ile yayınlanan bir video röportajında yer aldı.

Musk’ın arkadaşları, yıllardır onun ‘tutumlu’ alışkanlıkları hakkında yorum yapıyordu.

‘BU GECE NEREDE KALACAĞIMI BİLMİYORUM’

Insider, Ağustos 2021’de, Musk’ın SpaceX’ten kiraladığı 50.000 dolarlık prefabrik küçük bir evde yaşadığının düşünüldüğünü bildirmişti.

Google’ın kurucu ortağı ve dönemin CEO’su Larry Page, 2015’te Musk, Silikon Vadisi’ni ziyaret ettiğinde bazen Page’e e-posta gönderip “Bu gece nerede kalacağımı bilmiyorum. Gelebilir miyim?” dediğini söylemişti.

Musk’ın kişisel servetinin çoğu Tesla’daki hissesine bağlı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.