“Elimi Bırakma” ekibi ikinci sezon ilk bölümü birlikte izledi

TRT 1’in Başrollerini ‘Alp Navruz’ ve ‘Alina Boz’un paylaştığı, yapımcılığını Üs Yapım- Süreyya Yaşar Önal’ın üstlendiği, ilk sezonuyla büyük başarı elde eden “Elimi Bırakma” ekibi ikinci sezon ilk bölümü birlikte izledi.

Hidiv Kasrı’nda bir araya gelen oyuncular yeni bölüm heyecanlarını paylaştılar. Azra ve Cenk’in; Mert’in acı ölümüyle ayrı düştükleri bölüm sarsıcı gelişmeleriyle izleyenleri ekran başına bağladı. Sosyal medyaya da damga vuran dizi Trend Topic listesinde ilk sıralarda yerini aldı. #ElimiBırakma etiketiyle Twitter’da binlerce beğeni tweeti alan dizi izleyiciden yine tam not aldı.

blank
Alina Boz – Alp Navruz

Yönetmenliğini Hakan İnan ve Mücahit Akyoldaş’ın üstlendiği, senaryosunu Rahşan Çiğdem İnan’ın kaleme aldığı “Elimi Bırakma” her Pazar TRT 1’de ekrana geliyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.