Elife Yılmaz Uçankuş Tv ile yollarını ayırdı

Magazin dünyasının usta yorumcusu Elife Yılmaz Uçankuş Tv'den ayrıldı.

Televizyon ve radyo dünyasının sevilen ismi Elife Yılmaz beş yıl Uçankuş Tv ekranlarından yaptığı magazin yorumlarına son verdi ve kanal ile yollarını ayırma kararı aldı.

Elife Yılmaz
Elife Yılmaz

Magazin gündemine konu olan olayları kendine has yorumlayan ve yorumları ile bir çok kişinin taktirini toplayan Elife Yılmaz “Yıllardır ekranlardayım artık kendime biraz daha vakit ayırabilmem için Uçankuş Tv’den gayet dostça ayrıldım. Bundan sonra ekran yolculuğum yeniden devam edecek. Bu arada biraz tatil yapma imkanı da bulabileceğim. Ekip arkadaşlarıma özellikle de Can Tanrıyar’a çok teşekkür ediyorum. Beni hep desteklediği için.” açıklamasında bulundu.

Ayrıca usta yorumcu Elife Yılmaz sosyal medya hesabından da bir paylaşım yaparak sevenlerine ayrılığı duyurdu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.