Elif Sanchez’in İspanyolca Albümü “MI VOZ” Tüm Dijital Platformlarda

Elif Sanchez, 11 Grammy Ödüllü 20’den fazla altın ve platin plak sahibi dünyaca ünlü besteci, gitarist ve prodüktör Javier Limon prodüktörlüğünde 11 şarkıdan oluşan 2.albümü “MI VOZ“u Pasion Turca etiketiyle 27 Mayıs’ta tüm dijital platformlarda dinleyicilerle buluşturdu.

Müzisyen bir aileden gelen ve 10 yaşına kadar ailesinden aldığı müzik eğitiminin ardından, İstanbul Devlet Konservatuvarından üstün başarı ödülü ile mezun olan Elif Sanchez, 2017’de Bill Pierce Ödülü ve Akdeniz Müzik Enstitüsü Ödülü’nü kazanarak Berklee College of Music’den mezun oldu. Elif Sanchez Boston’da kaldığı süre boyunca, 2015’te kurduğu “Mediant Collective” grubu ile dünyaca ünlü besteci, gitarist ve prodüktör Javier Limon tarafından “Refuge of Sound” projesine konuk sanatçı olarak davet edildi.

2021 yılında kendi adıyla yayınladığı ilk albümünün ardından Sanchez’in 11 eserden oluşan ikinci albümünde 7 orijinal Javier Limon şarkısı, “Dos Gardenias” ve “Perfidia” olmak üzere 2 adet İspanyolca cover, Kenan Doğulu ile düet olarak seslendirdiği “Vuelve (Kurşun Adres Sormaz Ki)” ve İspanyolca seslendirdiği “Amanecer (Gel Ey Seher)” yer alıyor. Elif Sanchez, “İlk albümümü Ekim 2021’de çıkardım ve albümün en sonunda bir İspanyolca şarkım vardı. Fikrini sormak için Javier’e gönderdim ve çok beğendi. Bir sonraki albümü yapmayı çok istediğini söyledi. Aylarca çalıştıktan sonra gurur duyduğum güzel bir albüm çıkardık. Javier harika şarkılar yazdı ve ben de yürekten söyledim. Bu albümle dünyanın farklı bir yerine gittim ama her zaman yaptığım gibi evimi de yanımda götürdüm. İspanyol müziğini kendi tarzımla zevkli bir şekilde harmanladık. Bence bu albümü bu kadar özel yapan da bu, topraklarımın kokusunu da hissetmeniz” diyor.

Tüm dijital platformlarda dinleyici ile buluşan albümün ilk teklisi, Sanchez’in özgün yorumuyla söz, müzik ve düzenlemesi Javier Limon’a ait olan “A Veces” olarak belirlendi.

Şarkının klibi Gökhan Özdemir’in imzasını taşıyor. Elif Sanchez kliple ilgili, “Şarkı sözü yazarı bir kadının ilhamını ararken kurduğu hayalleri ve şarkıyı yazma sürecini anlatıyor. Kişilerin değil, sadece hissettiğim duyguların önemini vurgulayan bir şarkı. O yüzden klipte aşkı farklı karakterdeki aslında var olmayan iki erkeği düşünerek yazan bir kadın var” diyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.