Elif Pisacane’nin eşi World Run 2022’ye sponsor

Amerika Birleşik Devletleri’nin sosyete güzellerinden gazeteci yazar Elif Kask Pisacane’in eşi Raffaele Pisacane, Wings for Life World Run 2022’e yapımcısı oldu. Omurilik felcinin tedavisine yönelik araştırmalara fon sağlamak ve bu konuda farkındalık yaratmak için bugün tüm dünyada aynı anda koşulacak Wings for Life World Run 2022 dünyanın dört bir yanında aynı anda başladı.

Muhammet TAŞÇILAR/ ABD İGFA- İş insanı Raffaele Pisacane, Dünyanın dört bir yanında aynı anda düzenlenen Wings for Life World Run’ın bu yıl ki organizasyonunda önemli rol üstlendi.

Bu başarısı ile Dijital ürün ekibiyle birlikte “The Last ascent arttırılmış gerçeklik Red Bull Tv için 2020-2021 Spor Emmy Ödüllerine aday gösterildi. Emmy’in CEO’su Adam Sharp ve Ulusal Televizyon sanatları başkanı Terry O’Reilly imzasıyla aday gösterilen Pisacane, başarısı ile adından söz ettirdi.

Eşinin MIT de Artificial İntelligent bölümünde doktora yaptığını aktaran Elif Pisacane “Daha önce Redbull TV’yi kurdu. Google’ın Televizyonunu başarı ve performansı ile geride bırakarak ödül aldı. İşte benim eşim ve ekibi bu tekmolojiyi Wings for Life’a kurdu. Dünyanın her yerinde yarış aynı anda başlıyor, her ülke kendi dilinde komutları dinliyor, catcher car modeli var. Yarış catcher car yakalayana dek devam ediyor. Anita Wings for life’ı 2004 senesinde Redbull’un sporcularından 19 yaşındaki bir atletin felç olmasından sonra kuruyor. Atletin babası oğlunun da büyükbabası.

Dünyanın her yerinde aynı anda koşuyorsunuz ve spiral cord injury araştırması için para toplanıyor. Seneye Wings for Life’ın documentary si yapılacak ama bu sene hiçbirimizin arkadaki muhteşem teknolojiyi fotoğraflamamıza izin verilmedi.” diye konuştu.

23 Mayıs’ta da New York City’e Emmy ödülü adayı olarak gideceklerini ifade eden Elif Pisacane “Benim eşim bu World Run’ı tertip etti. Biz şu an Redbull merkezinde Salzburg’dayız. Operasyon merkezinde hummalı bir çalışma var. Wings for Life World Run 2022’nin yapımcısı ve ekip olarak Emmy ödülüne aday gösterildi.” dedi.

Dünyanın dört bir yanından binlerce insanla aynı anda Yakalama Aracı seni yakalayana kadar koşarak, yakalanan eleniyor. Son yakalanan ise birinci oluyor. Giriş ücretlerinin tamamı omurilik felcinin tedavisi amacıyla yapılan araştırmalar için kullanılırken yaklaşık 8 yıldır bu organizasyon devam ediyor.

Başta Ford, Castrol gibi dünya devi şirketlerin desteklediği organizasyon Türkiye’de İzmir’de yapılıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.