Elif Çağlar, caz vokal meraklılarıyla bir araya gel

Elif Çağlar yepyeni bir atölye serisi ile, her ay, caz vokal meraklılarıyla bir araya gelecek. Ayda bir kez gerçekleşecek atölyelerin ilki 25 Kasım Pazar günü, 12:00-17:00 saatleri arasında, The Badau’da.

Bu atölye serisinde vokalistler Elif Çağlar ile, cazın sese kazandırdığı en keyifli kendini ifade etme yollarından “scat” ve benzeri doğaçlama tarzlarına odaklanacak. Cazın farklı stillerinde farklı yaklaşımlarla sololar söyleyebilmek için gerekli olan temel teknikler, caz okulları müfredatındaki gibi bir yaklaşımla öğretilecek ve atölye esnasında bol performansla pekiştirilecektir. Nota bilgisine sahip olmayan vokalistlerin de rahatlıkla anlayabileceği şekilde temel teorik, armonik bilgilerin aktarılacağı atölyede, ayrıca parça yorumlama, caz repertuvarı oluşturma gibi konulara da değinilecek.

Atölye katılımcıları, The Badau mutfağından çeşitli mezeler, kiş ve kurabiyelerden oluşan açık büfeden çay ve filtre kahve eşliğinde faydalanabilecektir.

Adres: The Badau – Rasimpaşa Mah., Karakolhane Cad., No:49 Kadiköy/İstanbul

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.