Eli Türkoğlu “Yokluğunun Ertesi”

“Bu Benim Öyküm” şarkısı ile Youtube’da 140.000.000 kez izlenmeyi geçen başarılı genç yıldız Eli Türkoğlu, sözü Gözde Ançel’e müziği Buray’a düzenlemesi Osman Çetin’e ait ikinci projesi “Yokluğunun Ertesi” DarknDark & DMC etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini aldı.

Yeni şarkısı “Yokluğunun Ertesi” nin teaser’ı yayınlandıktan sonra en çok paylaşılan videolar arasına giren Eli Türkoğlu, “İlk şarkım 100 milyonu geçti, ikinci şarkımda hedef 200 milyonu geçmek. Eminim bu şarkımı da dinleyiciler çok sevecek.”

18 yaşına yeni giren Eli Türkoğlu’nun yurt içi yurt dışı konserleri başlıyor. Yoğun bir konser programına hazırlanan Eli’nin bu kış 40 konser anlaşması olduğu konuşuluyor.

blank
Eli Türkoğlu
Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.