Elevator Moves Yayında

Tüm sokak dansı türlerini bünyesinde barındıran Red Bull Dance Your Style yarışması dansın en iyilerini belirlemek için geri döndü. 10 Eylül’de Ankara’da gerçekleşecek Türkiye finali öncesinde özel bir performans sergileyen Pelin Yar ve Berk Çiçekgil “Elevator Moves”da bir araya geldi. Asansör kapısı açıldığı andan kapanana kadarki süre içinde figürlerini gösteren Pelin Yar ve Berk Çiçekgil’in eğlenceli videosu Red Bull sosyal medya hesaplarından izlenebiliyor.

İzleyicinin oylarıyla kazananın belirlendiği yarışma; Red Bull Dance Your Style 2022 dans pistlerini yeniden yeteneklerle buluşturuyor. Finale giden yolda Instagram üzerinden toplanan başvuruların ardından süreç heyecanın doruğa ulaştığı elemelerle devam ediyor. Dansçıların hip hop, popping, house dance gibi sokak dansı stillerinde hünerlerini sergilediği yarışmanın Türkiye finali 10 Eylül’de Ankara’da, Seğmenler Parkı’nda gerçekleşecek. Kadın ve erkek dansçıların birlikte yarışacağı Red Bull Dance Your Style Finali’nde en iyi olan isim ise Güney Afrika’nın en büyük şehri Johannesburg’da düzenlenecek Red Bull Dance Your Style 2022 Dünya Finali’nde Türkiye’yi temsil etme şansı yakalayacak.

Yarışmanın Türkiye finali öncesinde sevilen dansçılar Pelin Yar ve Berk Çiçekgil’in iddialı performanslarını sergilediği bir Elevator Moves videosu yayınlandı. Asansör kapısı açıldığı andan kapanana kadarki süre içinde eğlenceli bir kareografi ile dans eden ikilinin videosu Red Bull sosyal medya hesaplarından izlenebiliyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.