Elektro swing müzisyenlerinden Parov Stelar Türkiye’ye geliyor

Avusturya’nın ve dünyanın en beğenilen elektro swing müzisyenlerinden Parov Stelar, 10 yıl sonra yeniledikleri sahne showları ve yeni şarkıları ile çıktıkları “Tour 2023” dünya turnesi kapsamında 3 Haziran 2023 cumartesi akşamı Bayhan Müzik organizasyonuyla İstanbul Festival Park Kadıköy sahnesine geliyor.

Parov Stelar, New York konseri öncesi Türk gazeteci İrem Hazer ile bir araya geldi. delikasap dijital dergisinde yayınlanan Hazer imzalı röportajda Türkiye’nin kendisi için önemini anlatan ve İstanbul için çok heyecanlı olduğunu söyleyen ünlü müzisyen; Benim Türkiye’yle ilgili çok güzel anılarım var. Çünkü canlı performanslarıma orada küçücük klüplerde başladım. Çok fazla hikayem var. Türkiye’de çalmayalı uzun zaman oldu ve iple çekiyoruz. Büyük bir parti olacak. Bence müzik ve sanat insanları pozitife yönlendirmek ve onlara sevgi göstermek için çok önemli. Bu yüzden buradayız. Bu showu 2 saatlik bir terapi gibi düşünebiliriz.” diyerek son dönemde yaşanan zor günler için de çok üzgün olduğunu dile getirdi.

Son dönemde yayınladığı albümlerle sanatsal gelişiminin başka bir aşamasını tamamlayan Stelar, İstanbul performansında bu tecrübelerini müziğiyle birlikte müzikseverlere de yaşatacak. Konserin biletleri passo’da satışta.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.