Elçin Zehra İrem ve Berk Bakioğlu’ndan Hicran üzerine samimi açıklamalar

Kanal D’nin, hafta içi her gün ekrana gelecek olan, yapımını Filmevi Yapım, yapımcılığını ise Dilek Yorulmaz ve Erol Demir’in üstlendiği, yeni günlük dizisi Hicran ekrana gelmek için gün sayıyor. Hazırlıkların tüm hızıyla devam ettiği dizi, 07 Kasım Pazartesi ilk bölümü ile ekrana geliyor.

Diziye adını veren Hicran karakteri ile izleyici karşısına çıkacak olan Elçin Zehra İrem ile Emre karakterine hayat verecek olan Berk Bakioğlu, yeni dizileri Hicran hakkında şunları söyledi.

blank

Çok heyecanlı olduğuna değinen Elçin Zehra İrem:

“Yoğun çalışmanın ardından en heyecanlı günlerimi yaşıyorum diyebilirim. Sevdiğim işi yapabilmek gerçekten beni çok motive ediyor. Hicran, benim ilk projem ve başrol olarak yer almanın da güzel tecrübeler kattığını söylemeliyim. Tüm oyuncu arkadaşlarımın ve ekibimizin emeği çok büyük. Umarım seyircilerimiz de projemizi beğenip keyifle izlerler.” dedi.

Çok güzel bir hikâye ile geldiklerine değinen Berk Bakioğlu ise;

“Çok güzel bir dizi çıktı ortaya. Her duygunun içinde olduğu, zaman zaman tansiyonun yükseldiği zaman zaman ise gerilimli anların yaşandığı; ama sonsuz sevginin, sevdiğine sahip çıkmanın, ailenin önemini anlatan güzel bir dizi yaptık. Biz çok büyük emek verdik bundan dolayı çok mutlu ve gururlu hissediyorum. Seyircimizin evlerine konuk olacağımız içinde bir o kadar heyecanlıyım. Şimdiden herkese iyi seyirler diliyorum.” dedi.

Yönetmenliğini Gürsel Ateş’in yaptığı Hicran’ın senaryosunu ise Gayb senaryo ekibi kaleme alıyor.

Hicran, 07 Kasım Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün saat 17.00’de Kanal D’de…

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.