Elçin Sangu’yu duygulandıran doğum günü sürprizi

Elçin Sangu 35’inci yaşını kutladı.

Elçin Sangu hayranlarının kendisine yaptığı doğum günü sürpriziyle oldukça duygulandı. 13 Ağustos doğumlu olan Elçin Sangu’ya hayranları yeni yaşında güzel bir sürpriz hazırladı.

Güzel oyuncunun sevenleri, Elçin Sangu adına yardıma muhtaç çocuklar için bağışta bulundular. Bu sürpriz karşısında oldukça duygulanan Sangu, Instagram’dan bir paylaşımda bulunarak hayranlarına teşekkür etti. Güzel oyuncu şöyle yazdı:

“Yine çok güzel enerjilerle, mutlulukla adım attım yeni yaşıma… Düşünüp mesaj atan,güzel dileklerini ileten herkese çok teşekkür ederim.. Bir de yine beni şaşırtmayan çocukları bağış toplayarak gülümseten sevenlerime özellikle teşekkür ederim ”

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.