Elçin Sangu, yeni dizisi “İyi Günde Kötü Günde” için çalışmalara başladı

Star’da yayınlanacak olan yeni dizi ‘İyi Günde Kötü Günde’, çok yakında seyircisi ile buluşacak.

Yapımına O3 Medya’nın imza attığı ve başrollerinde; Elçin Sangu, Ozan Dolunay ve Yasemin Allen’in yer aldığı “İyi Günde Kötü Günde” dizisinin tam kadro fotoğrafı okuma provasından paylaşıldı.

Diziseverlerin en çok merak ettiği nokta Elçin Sangu ile Ozan Dolunay yan yana geldiğinde nasıl bir görüntü oluşacağı, uyumlarının nasıl gerçekleşeceği idi. Yan yana ilk kez fotoğraf veren ikilinin uyumu sanki iyi olacak gibi duruyor. Dizinin başrol oyuncuları enerjileri ve sempatiklikleri ile de iyi bir görüntü çizdi.

İyi Günde Kötü Günde
İyi Günde Kötü Günde

Barış Arduç ile başrollerini paylaştığı Kiralık Aşk ile adını duyuran Elçin Sangu, yepyeni bir dizi ile ekranlara dönüyor. Yasemin Allen ve Ozan Dolunay ile başrolleri paylaşacak olan Sangu’ya Kiralık Aşk dizisindeki rol arkadaşı Nergis Kumbasar’ın da eşlik edecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.