Elçin Sangu ve Burcu Biricik tatilde

Bayram tatilini fırsat bilen oyuncu Burcu Biricik ile eşi Emre Yetkin, tatile çıktı. Rotalarını yine yurt dışına çeviren çifte Elçin Sangu ile sevgilisi Yunus Özdiken eşlik ediyor.

Kuzgun dizisinin sezon finaline girmesinin ardından tatile çıkan Burcu Biricik, bayram tatilini de fırsat bilerek eşi Emre Yetkin’le Hırvatistan’a gitti. Ünlü çifte oyuncu arkadaşı Elçin Sangu ile sevgilisi Yunus Özdiken eşlik etti.

Şimdilerde tatilin keyfini çıkaran çiftler, önceki gün hep birlikte ‘Hırvatistan hatırası’ pozu verdi ve o anları Biricik Instagram hesabından paylaştı. Sosyal medyada paylaşılan o poz, kısa sürede binlerce beğeni aldı.

blank
Elçin Sangu – Burcu Biricik
Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.