Elçin Sangu ve Barış Arduç 2016’nın ideal çifti seçildi

Televizyon Dizisi sitesinin bu yıl 6. kez açmış olduğu “İdeal Dizi Çiftleri Anketi”n de kıran kıran bir yarış yaşandı. 2 Milyonu aşkın oy kullanıldı ve anketin birincileri belli oldu.

Cuma günleri Star Tv’de yayınlanan Kiralık Aşk dizisinin sevilen isimleri Elçin Sangu ve Barış Arduç, 2016 senesinin ideal çifti seçildiler.

Oylamayı 1. bitiren Kiralık Aşk dizisi oyuncularını Kara Sevda dizilerinin çifti takip etti. Burak Özçivit ve Neslihan Atagül‘den sonra 3. olan dizi çifti Gecenin Kraliçesi’den Meryem Uzerli ve Murat Yıldırım oldu.

Bu yıl “ İdeal Çift” Seçilen Elçin Sangu ve Barış Arduç’a bu ünvandan ötürü önümüzde ki günlerde plaket takdim edilecektir.

2011 Yılından beri Kimler bu ünvana sahip Oldu?

2011 Yılında Unutulmaz dizisi ile Özlem Yılmaz ve Serhan Yavaş,

2012 Yılında Fatmagül’ün Suçu Ne? dizisi ile Beren Saat ve Engin Akyürek

2013 yılında Unutulmaz Ev Kadınları dizisi ile Songül Öden ve Serhat Tutumluer

2014 yılında Çalıkuşu dizisi ile Fahriye Evcen ve Burak Özçivit

2015 yılında ise Kara Para Aşk dizisi ile Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek bu ünvanın sahibi oldular.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.