Ekrem İmamoğlu’ndan yerli otomobile destek

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Twitter’dan yaptığı paylaşımla yerli otomobile destek verdi. İmamoğlu paylaşımda, “Türkiye’nin yerli otomobil girişimi ile gurur duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugün ön gösterimi yapılan yerli otomobile ilişkin sosyal medya hesabı Twitter’dan paylaşımda bulundu. İmamoğlu yaptığı paylaşımda “Akıl ve bilimi barındıran her adımda varız. Türkiye’nin yerli otomobil girişimi ile gurur duyuyoruz. Elektrikli üretimi desteklemek için, İBB olarak çok güçlü bir siparişle yerli otomobilimize destek olacağız. Emeği geçen herkese ülkem adına teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.