Ekrem İmamoğlu ve Fatih Portakal üniversiteden ev arkadaşı çıktı

Üniversite yıllarında ev arkadaşı olan ikilinin yıllar önce çekilen fotoğrafları yeniden gündeme geldi.

Resmi olmayan sonuçlara göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen CHP’li Ekrem İmamoğlu ile Fatih Portakal, İstanbul Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü mezunu. Aynı bölümde okuyan ikili o dönemde bir süre aynı evi paylaştı.

Ekrem İmamoğlu, CHP’den Beylikdüzü’ne belediye başkanı olduğu dönemde onu ilk ziyarete gidenlerden biri Fatih Portakal olmuştu. İmamoğlu ile Portakal makamda hatıra fotoğrafı çektirmişti. Bugün o fotoğraflar sosyal medyanın ilgi odağı oldu. Ekrem İmamoğlu Beylikdüzü’ne seçildiğinde Fatih Portakal İmamoğlu’nu makamında ziyaret etmiş ve eski günleri yad etmişlerdi.

İmamoğlu Fatih Portakal’a üniversite yıllarından kalma birlikle çektikleri bir fotoğrafı hediye etmiş fotoğrafı görünce Portakal duygulanmıştı.

blank

Ekrem İmamoğlu o görüşme esnasında ”Fatih Portakal, üniversitede oda arkadaşlığı yaptığım değerli bir dostumdur. Kendisiyle dostluğumuz yıllardır devam ediyor” açıklamasında bulunmuştu.

Fatih Portkal’a süpriz fotoğraf Fatih Portakal’a nazik ziyareti için teşekkür eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Portakal’a sürpriz yaparak üniversite yıllarında birlikte yer aldıkları bir fotoğrafı hediye etmişti. Fotoğrafı görünce duygusal anlar yaşayan Fatih Portakal, “Bu fotoğraf bende yoktu. Çok mutlu oldum” demişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.