Ekrem İmamoğlu: Ben yola çıktım, zamanı gelince konuşulur

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugün Alibeyköy-Eminönü Tramvay Hattı’nın Eminönü-Cibali İstasyonu’nun açılışına katıldı. Açılışın ardından açıklamalar yapan İmamoğlu, adaylığıyla ilgili sorulan soruya “Ben yola çıktım, zamanı gelince konuşulur” diye yanıt verdi.

Ekrem İmamoğlu, 30 Ağustos’ta açılacağını duyurduğu Alibeyköy-Eminönü Tramvay Hattı’nın Eminönü-Cibali İstasyonu’nun açılışına katıldı.

Medyascope’dan Sahra Atila’nın haberine göre, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu daha sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı. İmamoğlu’na 2024 Yerel Seçimleri’nde İBB Başkanlığı’na aday olup olmayacağı da soruldu.

İBB BAŞKANLIĞINA ADAY OLACAK MI?
İmamoğlu, bu soruyu “Yola çıktığımı ifade edebilirim, ‘adayım’ demek hadsizlik olur. Çünkü adaylığın koşulları var. Sizi aday gösteren yapılar var, partiniz var. Ben ilçe başkanlığından gelme biriyim. Neyin, nasıl ifade edileceğini bilirim. Ben yola çıktığımı ifade edebilirim. Zamanı gelince konuşulur” sözleriyle yanıtladı.

AKŞENER’İN SÖZLERİNE YANIT: HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK
İmamoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in “Ben İmamoğlu ve Yavaş’ın, Türk Milleti’nin çağrısına yanıt vereceğini sandım. Onlara ateşten gömleği giydirmeyi beceremedim” sözlerine “Her şey çok güzel olacak” diye yanıt verdi.

Akşener ile sık sık görüştüklerini söyleyen İmamoğlu, “Yolumuza nasıl başladıysak öyle devam ediyoruz. 2019’da ittifakla bir seçim kazandık. Bu dönemi hayırlısıyla bitirelim, ondan sonrası çözülür, neyi çözmedik ki?” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.