Ekranların tek cemiyet haber programı HT Kulüp dopdolu içeriğiyle Habertürk TV’de

HT Kulüp dopdolu içeriğiyle Habertürk TV’de…

Heykel sanatçısı Aynur Önürmen’in ilk kişisel sergisi, “Parça – Bütün – Renk” adlı sanatsever isimleri buluşturan sergisinden çok özel detaylar, iş, sanat ve spor dünyasının, hain terör saldırılarına karşı geliştirdiği “Hayatına Sahip Çık” projesinden en özel ayrıntılar, 47 yıllık sanat hayatına onlarca sergi ve ödül sığdıran Orhan Benli’nin “Yukarı Çukurova – 2” adını verdiği resim sergisinden renkli görüntüler, Cansen Başaran Symes’ın başkanlık görevini Erol Bilecik’e devrettiği TÜSİAD’ın genel kurulundan objektiflerimize yansıyanlar ve Raffi Portakal ve Maya Portakal Bitargil’in direktörlüğünde, Türkiye’de ilk kez düzenlenen Sessiz Müzayede’nin en özel ayrıntıları HT Kulüp farkıyla ekrana geliyor.

Elif Özkul’un sunduğu HT Kulüp 21 OCAK CUMARTESİ saat 16.15’te Habertürk TV’de

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.