Ekin Mert Daymaz, özel gereksinimli çocuklar için yardıma koştu

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü unutmayan ünlü oyuncu Ekin Mert Daymaz, özel gereksinimli çocuklar için yardıma koştu. Daymaz, 2 Aralık’taki doğum gününü Cerebral Palsy’li çocuklara bağışladı.

Doğum günü vesilesiyle bağış kampanyası başlatan ünlü oyuncu, Instagram sayfasındaki paylaşımıyla da Cerebral Palsy’li çocuklara destek çağrısında bulundu.

blank

Ekin Mert Daymaz, paylaşımında “3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nün hemen öncesinde, 2 Aralık’taki doğum günümü Cerebral Palsy’li çocuklarla paylaşmama ve yeni yaşımı daha özel kılmama destek olur musunuz? Cerebral Palsy, çocuklukta en sık rastlanan fiziksel engellilik durumudur ve Cerebral Palsy’li bireylerin ömür boyu eğitim ve rehabilitasyon almaları gerekir. Cerebral Palsy’li çocuklarımızın önündeki engelleri hep birlikte ortadan kaldırabiliriz! Doğum günü bağışlarınızı bio’mdaki linkten yapabilir, detaylı bilgi için @cerebralpalsytr’ye göz atabilirsiniz.” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.