Ekin Koç, Çukur’da Akın Koçovalı oluyor

Uzun süredir ekranlarda olmayan, kendisini sinema projelerine adayan genç oyuncu Ekin Koç’un Çukur dizisinde Akın Koçovalı karakterini canlandıracağı iddia edildi.

Show TV’nin fenomen dizisi Çukur, kafa karıştıran 15. bölümüyle sezon arası vermişti. Son bölümde ormanda beklerken hiç beklemediği anda kurşun yiyen Yamaç sadece ‘Neden?’ diye sorabiliyor.

Yamaç, ikinci kurşunu yedikten sonra ayağa kalkmaya çalışsa da bu sadece işleri daha kötüye götürüyor. Yamaç, yuvarlamaya başlarken anılarını hatırlıyor ve düştüğü yerde kalıyor.

SELİM’İN OĞLU AKIN MI VURDU?

Sosyal medyada ise araba farının ışığında silüeti görünen kişinin Medet olduğu iddiası ortaya atıldı. Diğer bir ihtimal ise, bugüne kadar ortaya çıkmayan Selim’in oğlu Akın Koçovalı’nın Yamaç’ı vurduğu şeklinde oldu.

YouTube video

EKİN KOÇ, AKIN KOÇOVALI MI OLACAK?

Geçtiğimiz sezon finalinde hakkında tüyolar verilen ve izleyicinin zihninde karışıklığa neden olan Akın Koçovalı karakterinin sezon arasından sonra diziye katılacağı öğrenildi.

Akın rolü için düşünülen ismin ise son olarak Şampiyon filminde oynayan genç oyuncu Ekin Koç olduğu iddia ediliyor.

AÇIKLAMA HENÜZ GELMEDİ

Dizinin yapımcısından konuyla ilgili herhangi bir açıklama gelmedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.