Ejderha dövmeli Melisa Şenolsun

Melisa Şenolsun, mayolu pozlarında yeni yaptırdığı ejderha dövmesiyle dikkat çekti

Beren Saat ile birlikte ‘Atiye’ dizisinde başrolü paylaşan genç kuşağın yıldız oyuncularından Melisa Şenolsun, Instyle dergisinin temmuz sayısı için Fırat Koçak’ın objektifine poz verdi. Melisa’nın yeni dövmesi de mayolu pozlarıyla ilk kez ortaya çıktı. Dövme sanatçısı Erdem Ordu’nun yaptığı ejderha dövmesi merak konusu oldu.

Hayali godmother

Bir kadın mafya üyesini oynamanın en büyük hayali olduğunu söyleyen Melisa Şenolsun, mafya dizilerine ilgisini anlatt. Oyuncu, ‘’Ters köşe rolleri seviyorum. Çukur gibi çok beğendiğim ama erkek egemen bir dizi var mesela. Onun kadın versiyonunda oynamayı isterdim. Gadfather’ın Godmother versiyonunda örneğin. Bir kadın mafya üyesini oynamak en büyük hayalim.’’ dedi.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.