Eğlencenin başkenti İsfanbul’dan “Bütün Çocuklar Sevinsin” projesi

Türkiye’nin ve Avrupa’nın gözde eğlence ve alışveriş merkezi İsfanbul, “Bütün Çocuklar Sevinsin” sloganıyla hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projesi ile yıl boyunca ağırlayacakları çocuklara unutulmaz bir gün yaşatacak.

Türkiye’nin ilk tema parkını bünyesinde bulunduran, İstanbul’un gözde alışveriş, eğlence ve yaşam kompleksi İsfanbul Tema Park, toplumsal bilinç ve farkındalık sağlamak amacıyla yürüttüğü sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekliyor.

‘’Bütün Çocuklar Sevinsin’’ mottosundan yola çıkan İsfanbul Tema Park yıl boyunca yürüteceği sosyal sorumluluk projesi kapsamında geleceğe güvenle çocuklar yetiştiren derneklere kapısını açıyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın da yaklaşmasıyla birlikte her hafta bir STK’nın ev sahipliğinde çocukları ücretsiz olarak ağırlayacak olan İsfanbul Tema Park sosyal sorumluluk projesi kapsamında yıl sonuna kadar yüzlerce çocuğa ev sahipliği yaparak eğlenceyle buluşturacak.

İsfanbul’un ilk konuğu Bahçelievler Bilgi evi çocukları oldu.

İsfanbul Tema Park’ın ilk konuğu Bahçelievler Bilgi evi çocukları oldu. Çocuklar, ilk defa geldikleri İsfanbul Tema Park’ta sınırsız eğlencenin ve eğlenirken de öğrenmenin keyfinin yaşadı.

Bahçelievler Bilgi Evi’nin orta öğrenim yaş grubunda ki çocukları, 3 saniyede 110 km hıza ulaşan dünyanın en iyi 4’üncü roller coaster’ı olan Nefeskesen, 50 metreden adrenalin dolu bir iniş yaşatan “Adalet Kulesi”, efsanevi King Kong, çocukların tarihi canlı olarak yaşayarak öğrendikleri İstanbul’un fethini insansı robotlarla anlatan “Fatih’in Rüyası”, dünyanın bir numaralı oyun serisi Angry Birds ve dünyaca ünlü Buz Devri filminin sevilen kahramanlarının 4D sinema ve simülasyon üniteleri gibi birbirinden özel eğlenceli ve öğretici ünitelerle donatılmış İsfanbul Tema Park’ta keyifli vakit geçirip unutulmaz bir gün yaşadılar.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.