Eğlence dolu macera filmi ‘Can Dostlar’ gala yaptı

Güldüy Güldüy Show Çocuk ve Bizim Köyün Şarkısı ekibinden yepyeni bir macera…

BKM’nin, yepyeni, eğlence dolu macera filmi ‘Can Dostlar’ gala yaptı! Öğrencilere yarı yıl hediyesi, 18 Ocak’ta vizyona girecek olan ‘Can Dostlar’dan geldi. Karnesini alan maaile sinemaya koşacak.

Çok sevilen ‘Bizim Köyün Şarkısı’ filminin ardından, ‘Güldüy Güldüy Show Çocuk’ ekibi şimdi de ‘Can Dostlar’ ile büyük küçük herkesi sinemalarda buluşturuyor.

ÇOCUKLAR GALAYA AKIN ETTİ!

ÖzdilekPark Cinetime Sinemaları’nda gerçekleşen galaya çocuklar adeta akın etti. Bu eğlenceli akşama katılanlar arasında İrem Sak, Özgün Aydın, Parla Şenol, Aziz Aslan ve Can Kahraman da vardı. Alkış ve çığlıklarla başlayan film, baştan sonra büyük bir coşkuyla izlendi. Salondan kahkahalar ve alkışlarla çıkan aileler, tüm oyuncularla da fotoğraf çektirdi.

Kalpleri ısıtacak bu yeni maceranın yönetmeni Tuğçe Soysop kırmızı halı seramonisinde: “Mahallede yaşayan bir grup çocuğun arkadaş ve dost olma serüvenini izleyeceğiz. Bir yandan, birbirlerini tanırlarken, bir yandan da oynamak istedikleri parkın yakınlarında oturan esrarengiz, Kötü Kazım’la (Selim Bayraktar) mücadelelerini izleyeceğiz. Selim Bayraktar da şu anda Ankara’da oyunu olduğu için gelemedi. Ona da selamlarımızı iletelim buradan” dedi.

blank

ŞAMPİYONLARI ALKIŞLADILAR

Aynı zamanda Güldüy Güldüy Show Çocuk ve Bizim Köyün Şarkısı projelerinin de yönetmenliğini yapan Tuğçe Soysop cümlelerine şöyle devam etti: “Bir tane de kızımız var, sporcu ve büyük emelleri var.

Vakıfbank Spor Kulübü alt yapısına girmeye çalışıyor. Onun mücadelesini de izliyoruz bir yandan, Ayrıca şampiyon olan Vakıfbank Kadın Voleybol takımını da tebrik edelim, bir kez daha alkışlayalım onları buradan”.

“EKSİK KALMAYIN BU FİLMİ İZLEYİN!”

Filmin konuk oyuncularından Onur Atilla “Beni konuk oyuncu olarak davet ettiler, beni de aralarına aldıkları için teşekkür ederim. Bu ekibin 2. Filmi, Yine aynı yazar kadrosunun çok kıymetli bir işi. Hepsi üstesinden çok güzel geldi. Ben de Bakkal Lütfü ‘yü oynadım, sevgili Duru Hoşver ile birlikte harika performanslar sergiledik. Eksik kalmayın, izleyin” dedi.

‘Güldüy Güldüy Show Çocuk’ ekibiyle birlikte filmde Selim Bayraktar, Onur Atilla, Ünal Yeter, Esin Eden, Dilşah Demir, Doğan Akdoğan, Tuğçe Karabayır, Ali Rıza Tanyeli, Gökçe Atlas gibi isimler de yer alıyor.

Yönetmenliğini Tuğçe Soysop’un yaptığı, BKM yapımı ‘Can Dostlar’ın senaryosu Murat Kepez, Uğur Gövercin, Dinar Kahveci, Cihan Deniz, Nagehan Cemcir, Onur Ümit, Öner Ateş ve Pelin Serin’e ait.

YouTube video

CAN DOSTLAR HİKAYE

Güldüy Güldüy Show Çocuk ekibi sizi parka çağırıyor!

Sürekli telefonlarıyla oynayan çocuklar artık sokakta oynamayı unutmuş gibilerdir. Mahalleye yeni gelenlerin de ısrarıyla, çocuklar bu gidişata son vermek için yeniden parkta oynamaya karar verir. Ama bir sorun vardır: parkın bitişiğindeki evde oturan Kötü Kazım. Parka gelen herkesi korkutan Kötü Kazım’ın kimsenin bilmediği sırrı nedir? Çocuklar bir olup parkı Kazım’dan geri alabilecek midir?

Güldür Güldür ve Bizim Köyün Şarkısı senarist ekibinin senaristliğini üstlendiği, bol kahkahalı bir dostluk ve dayanışma hikayesi anlatan filmin başrollerini Bizim Köyün Şarkısı ve Güldüy Güldüy Show Çocuk oyuncuları paylaşıyor. Yönetmen koltuğunda da yine Güldüy Güldüy Çocuk Show’un ve Bizim Köyün Şarkısı’nın yönetmeni Tuğçe Soysop var.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.