Efsun “Doya Doya”

Efsun Kınay Production etiketli “Doya Doya” isimli yeni şarkısıyla tekrar merhaba dedi.

Albümlerinde alternatif, indie, rock ve yerel tınıları kendine has şarkı yazımıyla birleştiren EFSUN “Doya Doya” ile yine sıra dışı duruşuna devam ediyor.

Sözü ve müziği EFSUN’a ait olan “Doya Doya” hayata yeni bir bakış açısı getirmeyi anlatırken EFSUN’un büyülü sesi ve zengin armonileri dinleyiciye hareketli bir deneyim sunuyor.

Mehmet Esen hem yönetti hem oynadı…

Oyuncu Mehmet ESEN’in yer alıp hem de yönetmenliğini üstlendiği “Doya Doya” klibinin çekimleri ise Bangkok ve İstanbul’da gerçekleştirildi.Klipte Bangkok’ta hayattan bir mola alıp dolaşırken tanık olduğumuz Mehmet ESEN şarkının sözleri ve ritmiyle bizi kendi hayallerimizin peşinden gitmeye teşvik ediyor.

İlk albümü “Duy Sesimi” ve ikinci albümü “Sessiz Olmalıyım”ın ardından yayınladığı single “Beni bu halimle sev” ile müzikal çizgisini geliştirerek sürdüren EFSUN’un yeni şarkısı Doya Doya’nın müzik prodüktörlüğünü Özer Dönerkaya gerçekleştirdi.

“MERHABA BEN EFSUN müzikli gösteri

Yine bu aralar “MERHABA BEN EFSUN” isimli müzikli gösterisini sahnelemeye hazırlanan EFSUN’a bu gösterisinde yetenekli oyuncu Emre KOÇ eşlik ediyor.

Efsun’un kaleme aldığı ve hayatından bazı kesitleri Emre KOÇ’un anlatımıyla dinlediğimiz gösteri, seyirciyi değişik, samimi ve gerçek bir deneyime davet ediyor.

Kara mizah tarzıyla anlatılan hikayeler, özenle seçilmiş ve gösteri için hazırlanmış EFSUN şarkılarıyla harmanlanırken, Cohen’den Dede Efendiye uzanan geniş EFSUN repertuvarıyla keyifli bir gösteri seyirciyle buluşuyor.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.