Efsanevi müzisyen Sting Antalya’ya geliyor

Expo 2016 Antalya, dünyaca ünlü sanatçıları ağırlamaya devam ediyor. “Gelecek Nesiller İçin Yeşil Bir Dünya” oluşturmak mottosuyla açılan Türkiye’nin ilk EXPO’su “EXPO 2016 Antalya” 9 Ağustos’ta dünyaca ünlü İngiliz müzisyen, besteci, şarkıcı, bas gitarist, müzik yapımcısı ve aktör olan Sting’i ağırlayacak.

Expo 2016 Antalya, 9 Ağustos’ta efsanevi müzisyen Sting’i ağırlayacak müzik dünyasının efsane ismi Sting, 9 Ağustos akşamı Expo 2016 Antalya sahnesinde Englishman In New York, Shape of My Heart, Mad About You, Desert Rose gibi klasikleşmiş birçok parçasını seslendirecek.

Sting kimdir…

Ünlü müzisyen Sting, Stewart Copeland ve Andy Summers ile Police’i kurmak için 1977 yılında Londra’ya taşınmadan önce Newcastgle’da dünyaya geldi. Police, beş stüdyo albümü yayınlayıp altı Grammy Ödülü ve iki Brit kazandıktan sonra 2003 yılında da The Rock and Roll Hall of Fame Müzesi’ne adını yazdırdı.

1989 yılından günümüze kadar olan zamanda Sting, 14 solo albüm yayınlayıp 10 Grammy ödülü daha kazandı. Bunun yanı sıra iki Brit, bir Altın Küre, bir Emmy kazanan Sting’in bir TONY adaylığı ve 3 Oscar adaylığı oldu. Aynı zamanda Songwriters Hall of Fame üyesi olan Sting, 2014 Aralık’ta Kennedy Center Honors aldı. Sting, Police dâhil kariyeri boyunca 100 milyona yakın albüm satışına ulaştı. Sting, bugüne kadar 15 filmde rol alırken iki kitap yazdı. İnsan haklarına olan desteği ile evrensel bakış açısına ayna tutan Sting, dünyadaki yağmur ormanları ile bu bölgelerde yaşaya insanları korumak amacıyla 1989’da eşi Trudie Styler ile “Yağmur Ormanları Fonu”nu kurdu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.