Efsane film “Bak Şu Konuşana” yeniden çekiliyor!

Yeniden çevrilecek proje arayan Hollywood, bu sefer gündemine ülkemizde çok sevilen Bak Şu Konuşana (Look Who’s Talking) filmini aldı.

Bruce Willis’in, etrafındaki insanlardan daha akıllı olan bebek Mikey’i seslendirdiği ve 90’lı yıllarda ülkemiz televizyonlarında sık sık yayınlanan Bak Şu Konuşana (Look Who’s Talking) yeniden çekiliyor.

Projeyi 2015 yapımı komedi The Wedding Ringer’ın yapımcısı ve yönetmeni Jeremy Garelick yazıp yönetecek. Orijinal kadroda yer alan ve seriyle bütünleşmiş olan John Travolta ve Kirstie Alley’in yeni filmde yer alıp almayacağı belirsizliğini koruyor. Filmin çekim takvimi henüz açıklanmadı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.