Efsane DJ Ravin ilk kez Kıbrıs’ta!

Dj Ravin, 10 Haziran Cuma akşamı Concorde Luxury Resort’ta, 11 Haziran Cumartesi akşamı ise Concorde Tower’da sevenleriyle buluşacak.

Zafer İnşaat Yatırım Holding’in bünyesinde faaliyet gösteren Concorde Hotels & Resorts, müzik dünyasının sevilen isimlerini Kıbrıs’ta ağırlamaya ve ilklere imza atmaya devam ediyor.

Elektronik fusion ve dünya müziğinin en güzel örneklerini sergilediği albümlerinin yanı sıra, Buddha Bar kavramına getirdiği soul yaklaşımıyla, bu tarzın yenilikçi isimlerinden biri olarak gösterilen Dj Ravin 10 Haziran Cuma akşamı Concorde Luxury Resort’ta, 11 Haziran Cumartesi akşamı ise Concorde Tower’da sevenleriyle buluşacak.

Concorde Hotels & Resorts , hareketli partileri ile Kıbrıs’ta eğlence hayatının nabzını tutarken, yaz boyunca ünlü DJ’leri ağırlamaya devam edecek.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.