Efsane dizi Prison Break geri dönüyor

Bir döneme damgasını vuran Prison Break dizisiyle ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı.

2005 yılından itibaren evlerimize konuk olan ve oldukça sevilen dizi geçtiğimiz yıllarda sona ermiş ve izleyenlerini bir hayli üzmüştü.

Sevilen diziyle ilgili ortaya izleyenlerini heyecanlandıran bir iddia ortaya atıldı. 2015 yılının ilk aylarından itibaren dedikoduları dalga gibi yayılan yeniden başlayacak haberleri en resmi kaynaklar tarafından duyuruldu.

FOX’un yapımcılığını üstlendiği diziyle alakalı yapım şirketi bu dedikoduları resmen doğruladı. Bu gelişmeler üzerine dizi hayranları bir hayli heyecanlandı.

Sezon finalinde ölmüştü ancak yeniden katılacak

Dizinin 4.sezon finalinde ölen başrol oyuncusu Michael Scofield (Wentworth Miller), yeni sezonda da dizi de rol alacak.

Abisi Lincoln Burrows ile tekrar birlikte olacak olan oyuncu yeniden diziye renk katmaya hazırlanıyor. Dizinin yapımcı firması ise iki kardeşin geri döneceğini anlatan bir video yayınladı.

Dizinin yaratıcısı da geri dönüyor

Dizinin yaratıcısı Paul T. Scheuring’de diziye geri dönenler arasında. Diziye baş yazar olarak geri dönecek olan isim, yine birbirinden ilginç şeyler yazarak izleyenleri etkilemeyi hedefliyor.

Yayın tarihi henüz belli değil

Bütün bu gelişmeler yaşanırken izleyicinin en çok merak ettiği konu ise dizinin ne zaman yeniden yayınlanacağı. Konuyla ilgili konuyla ilgili henüz yapım şirketinden bir açıklama yapılmadı ancak izleyenler bir an önce dizinin yeniden başlamasını iple çekiyor.

Diziyle alakalı merak edilen başka bir konu ise Dr. Sara Tancredi’nin seriye yeniden dönüp dönmeyeceği. Oldukça ilgili çekici bir karakter olarak hayatımıza giren Tancredi’nin dönüşüyle ilgili de yapım şirketinden bir açıklama yapılmadı.

Yeniden rekor kırmaya hazırlanıyor

Yayınlandığı ülkelerde ilgiyle izlenilen dizinin yeniden dönüşüyle ilgili aynı rekorları yakalayıp yakalayamayacağı sorusu da kafalarda soru işareti. Ancak dizinin hayranlarının meraklı ve heyecanlı bekleyişine de bakılırsa dizi yeniden aynı ilgiyle izlenilecek gibi görünüyor.

Özellikle Türkiye’de ilgi olan dizi bir dönem Star TV ekranında yayınlandı. 2007 yılına adeta damga vuran diziye Australian Film Institute de en iyi aktör ödülünü de Dominic Purcell almıştı. Dizi yayınlandığı dönemlerde ödülleri toplayarak hafızalara kazınmıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.