Efsane dizi Game of Thrones’un yeni sezonunda hangi karakterler ölecek

Kit Harington, Jon Snow karakterinin yedinci sezonda ölüp ölmeyeceğini açıkladı. Game of Thrones hayranları dizinin yedinci sezonu hakkında meraklı bekleyişini sürdürürken, kafalardaki soru, yeni sezonda hangi karakterlerin öleceği.

Jon Snow karakterini canlandıran Kit Harington’dan dizi hakkında yeni bir bilgi geldi.

The Wrap adlı internet sitesine röportaj veren 29 yaşındaki İngiliz oyuncu, Jon Snow’un yeni sezon bölümlerinde öleceğini sanmadığını söyleyerek şöyle konuştu:

“Bence Jon Snow, Game of Thrones’un en güven içindeki karakterlerinden biri.Belki bunu söylememem gerekir. Jon Snow gelecek sezonda ölebilir ama ben bu sezon çok güvende hissediyorum. İkinci bölümde hayata döndüysem ve siz beni dördüncü bölümde öldürürseniz, bu korkunç bir hikaye olurdu. Dolayısıyla bu sezon biraz kibirli hissediyorum” dedi.

Jon Snow karakteri, beşinci sezon sonunda ölmüş ve altıncı sezonda tekrar dirilmişti. Dirilme anına kadar dizide birkaç bölüm sadece bir masanın üstünde yatarken görülen Jon Snow karakteri için Kit Harington şunları söyledi:

“Lanetli bir masanın üstündeydim. Birkaç bölüm o masanın üstünde yatar vaziyette olmanın oldukça sinir bozucu olduğunu da söylemek gerekir. Herkes sizin etrafınızda, sizse orada sabit duruyorsunuz ve haftalarca çıplaksınız. Masanın üstünde birkaç kez uyuyakaldım ve Game of Thrones dünyasının ortasında uyandım. Bu korkunçtu.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.