EFES 2022’den nefes kesen görüntüler

Milli Savunma Bakanlığı, EFES 2022 Tatbikatı’na ilişkin görüntüleri paylaştı.

ANKARA (İGFA) – Milli Savunma Bakanlığı, EFES 2022 Tatbikatı’nda gece safhasına ilişkin görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı.

Paylaşımlarda, “Tatbikatının gece safhası devam ediyor. Hedefler havadan ve karadan başarılı şekilde imha ediliyor”, “Hava Kuvvetlerimizin kahraman pilotları da belirlenen hedefleri başarıyla imha etti”, “Kahraman topçularımız gecenin karanlığında hedefleri yerle bir etti”, “KORKUT ve modernize edilen 35 mm’lik hava savunma silah sistemlerimizle havadaki hedef de başarıyla vuruldu” iletileriyle görüntülere yer verildi.

Tatbikatları Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar ile birlikte konuk Bakanlar, Genelkurmay Başkanları ve TSK Komuta Kademesi de yakından takip etti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.