Efecan Şenolsun, hakkında çıkan cinsel taciz iddialarına cevap verdi

Oyuncu Efecan Şenolsun, hakkında çıkan cinsel taciz iddialarına sosyal medya hesabından cevap vererek, “Elit İşcan, kamuoyu yaratmak için gerçek dışı şeyler anlatmaya başladı.” dedi.

Yaşamayanlar dizisinde rol alan ünlü oyuncu Efecan Şenolsun, rol arkadaşı Elit İşcan tarafından kendisine yöneltilen cinsel istismar suçlamasının ardından, iddialara sosyal medya hesabından cevap verdi.

“5 AYDIR SUSUYORUM”

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Şenolsun, “Yaklaşık 5 ay önce Elit İşcan ile aramızda ‘sözlü’ bir olay yaşandı. O güne kadar yakın iki çalışma arkadaşıydık. Ancak o günden sonra hakkımda ‘asılsız’ bazı iddialarda bulunmaya başladı. Avukatımla aldığım karar neticesinde 5 aydır susuyorum ve bekliyorum. 5 ay içerisinde sektörde hakkımda sürekli konuşarak kamuoyu yaratmaya çalıştı, anlatımları değişti… Kamuoyu yaratmak için gerçek dışı şeyler anlatmaya başladı…” ifadelerini kullandı.

ŞOK! ‘Yaşamayanlar’ dizisinin setinde hakaret ve taciz

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.