Edis’ten o iddialara yanıt geldi

Eski menajerlik firmasıyla mahkemelik olan ünlü şarkıcı Edis, saçını boyatıp sosyal medya hesaplarındaki paylaşımlarını silince hakkında Tükenmişlik Sendromu iddiaları ortaya atılmıştı. Edis’ten bu iddialara yanıt geldi.

Geçtiğimiz günlerde saçlarını sarıya boyatan şarkıcı Edis, Instagram hesabındaki fotoğrafları silip hayranlarını bir hayli şaşırtmıştı. Edis hakkında eski menajerlik firmasıyla mahkemelik olmasından dolayı ‘Tükenmişlik Sendromu’na mı yakalandı?’ haberleri yapılmış ve Edis bu haberler karşısında sessiz kalmıştı.

Sessiz kalmaya daha fazla dayanamayan Edis sonunda sessizliğini bozdu. Tükenmişlik Sendromu hakkında konuşan ünlü şarkıcı, “Tükenmedim, aksine yenileniyorum. Her şeye veda edip beyaz bir sayfa açmak istiyorum. O nedenle konserimin adı ‘An’a veda’ olacak” dedi.

Popçu Edis eski fotoğraflarını sildi!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.