Edis’li reklam filmi dünya çapında ses getirdi!

Dünyanın en prestijli yaratıcı reklamcılık yarışmalarından New York Festivals Advertising Awards’da Mastercard Türkiye, şarkıcı Edis ile yaptığı “Paha Biçilemez Bir Şey Başlat” reklam kampanyasıyla bir bronz iki finalist ödüle layık görüldü.

Mastercard Türkiye, dünyanın en yaratıcı reklam kampanyalarının yarıştığı New York Festivals Advertising Awards’dan bir bronz olmak üzere iki finalist ödülle döndü. Mastercard Türkiye’nin “Toplu Ulaşımda Temassız Mastercard Projesi” için Edis Görgülü ile yaptığı “Paha Biçilemez Bir Şey Başlat” kampanyası Gerilla / Lokasyon Odaklı Medya Kullanımı kategorisinde bronz ödül alırken, Kredi Kartı ve Açık Hava / Ulaşım kategorisinde finalist ödülünü aldı.

Mastercard Hızlı Büyüyen Pazarlar Pazarlama ve İletişim Başkan Yardımcısı Ceren Türkben Kaya ödülle ilgili, “Toplu taşımada temassız banka ve kredi kartlarının kullanımına dikkat çekmek için kurgulanan kampanyamızın dünyanın en iyi kampanyalarının yarıştığı bir festivalden ödülle dönmesi bizleri çok gururlandırdı. Paha biçilemez sürprizler temasını temel alarak geliştirdiğimiz bu fikir için bir kere daha ajansımız 4129Grey’e ve kampanyada emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma çok teşekkür ederim” dedi.

Kampanyanın yaratıcısı 4129Grey CEO ve Chief Happiness Officer’ı Alemşah Öztürk ise “4129Grey olarak, fark yaratan ve markanın hedeflerine maksimum faydayı sağlayan projeleri çok seviyoruz. “Paha Biçilemez Bir Şey Başlat” projemizde de Edis’le ortaya çıkarttığımız şarkı ve klip organik olarak çok izlenen, Kore’ye kadar taraftarları olan bir fenomene dönüştü. Bize böyle bir proje yaratma şansı veren müşterimiz Mastercard’a çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Edis Görgülü’nün yazdığı “Paha Biçilemez Bir Şey Başlat” şarkısının klibi, hareket halinde bir otobüste çekilmişti. Trafiğe açık alanda, hareket halindeki bir belediye otobüsünde geçen ve canlı deneyimle çekilen klip, dünyada bir ilk olma özelliği taşıyor. Edis’in Temassız Mastercard’ını okutmasıyla başlayan klipte sıradan bir belediye otobüsü, 21 farklı yere gizlenen ışıklar ile bir video klip setine dönüştürülmüştü. Klip, sadece Türkiye’de değil dünyanın farklı ülkelerinde de büyük ilgi uyandırmıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.