Edis’in Türkiye konser turu devam ediyor! Kayseri ve Ankara’yı fethetti

Türk Pop Müziği’nin ünlü yıldızı Edis, Türkiye turnesine tüm hızıyla devam ediyor. 6 ve 7 Kasım tarihlerinde Kayseri ve Ankara’da konser veren Edis, şarkılarını, dansını ve enerjisini hayranları ile paylaştı.

YouTube video

Edis, Icrypex ile Türkiye turnesi kapsamında Kayseri ve Ankara’da sevenleri ile buluştu. 6 Kasım tarihinde Kayseri Erciyes Kültür Merkezi’nde, 7 Kasım’da Congresium Ankara sahnesinde konser veren ünlü yıldız, en sevilen ve milyonlarca kez dinlenilerek zirvede kalan şarkılarını izleyicileriyle birlikte söyledi.

blank

Sahne şovuyla adından söz ettirdi
Her iki konserde de 1,5 saat sahnede kalan Edis’e coşkulu seyircisi konser boyunca eşlik etti. Dijital sahne dekoru, dansçılarıyla birlikte yaptığı sahne şovu, bitmek bilmeyen enerjisi ve orkestrasıyla Kayseri ve Ankara’daki konserlerini gerçekleştiren ünlü yıldız hem müzikal hem de görsel anlamda büyük bir şov yaşattı. Ankara konserinde, ünlü yıldızın hayranları konser alanında ayrılmayarak uzun süre bekledi. Edis hayranlarını kırmayarak, yanlarına giderek onlarla fotoğraf çektirdi.

Edis’in Icrypex Türkiye turnesi 13 Kasım Gaziantep, 14 Kasım Diyarbakır, 18 Kasım İzmir ve 19 Kasım’da Denizli’de devam edecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.