Edis’in balmumu figürü hayranlarıyla buluşmaya başladı

Müzik kariyerinde önemli işlere imza atan ünlü yıldız Edis’in balmumu figürü Madame Tussauds İstanbul’da hayranlarıyla buluşmaya başladı. Londra Stüdyosu’nda 2019 yılında yapımına başlanan figür eğlenceli bir video ile tanıtıldı. Sosyal medyada büyük yankı uyandıran videoda figür, Edis’in hayatını kolaylaştıran bir dublör rolünü üstlendi.

YouTube video

Sanat, spor, tarih ve bilim alanında 70’ten fazla figürün yer aldığı Madame Tussauds İstanbul merkezi yeni yıldızını ağırlıyor. Her yaptığı şarkı liste başı olan, tüm platformlarda en çok dinlenen ve konserlerinde milyonlara seslenen Edis’in balmumu figürü, ünlü yıldızın hayranlarıyla buluştu. Londra ve İstanbul’daki stüdyo sanatçılarının çalışmalarının ardından yaklaşık 8 ayda tamamlanan figür, Madame Tussauds İstanbul misafirlerinin ziyaretine sunuldu.

blank

Keşke İki Edis Olsa!

Figür ilk kez özel bir video ile sosyal medyada göründü. Edis ve figürünün rol aldığı eğlenceli videoda; Edis’in dublörü rolünde olan figür, ünlü yıldızın ajandasındaki günlük işleri tamamlıyor. Madame Tussauds sosyal medya hesaplarından paylaşılan videoda, Edis stüdyo kaydındayken, aslından ayırt edilemeyen figür gerçekçi görünümü sayesinde Edis yerine tüm etkinliklere katılıyor ve herkesi inandırmayı başarıyor.

Kıpırdamadan saatlerce poz verdi!

Figürün yapım aşamasında Edis’in yaklaşın 300’ün üzerinde fotoğrafı çekilmiş ve 250’ye yakın ölçüsü dikkate alınmıştı. Ölçüler alınırken, figürüyle aynı pozisyonda durarak saatlerce poz veren Edis’in sadece gözlerinin yapımı 15 saat sürmüştü. Aynı zamanda yapımın gerçekleştiği Londra’daki Merlin Magic

Stüdyosu’nda figürünü ziyaret eden Edis’in, alınan ölçü ve referanslara ek olarak göz rengi, diş kalıbı ve saç telleri gibi detayları da tekrar kontrol edilmişti. Edis’in figürü için hazırlanan kilden taslak tamamlanmış ve balmumu aşamasına geçilmişti. Edis’in figürü için ünlü yıldızın kendi kıyafetleri kullanıldı. Müzik dünyasında imza attığı başarılar kadar stiliyle de çok konuşulan Edis’in ünlü gömleği de figürle birlikte Madame Tussauds’daki yerini aldı.

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.