Edis’e eski menajerinden 3,5 milyon liralık dava!

Ünlü şarkıcı Edis, kısa süre önce menajerlik şirketiyle yollarını ayırmıştı. Ayrıldığı menajeri şarkıcı Edis’e 3,5 milyon liralık dava açtı.

2. Sayfa programının haberine göre şarkıcı Edis, çalıştığı menajerlik şirketinden ayrılarak babasıyla yola devam etme kararı almıştı. Fakat eski şirketi, Edis’e 3,5 milyon liralık tazminat istemiyle dava açtı.

blank
Edis

‘BİZİMLE ÇALIŞMAK İSTEMEDİ’

Programda verilen bilgiye göre şarkıcı Edis’i parlattıklarını, imajı için harcamalarda bulunduklarını ve billboardlara tanıtım afişleri astırdıklarını söyleyen eski menajer, “Konser ücretleri artınca bizimle çalışmak istemedi” diyerek mahkemeye başvurdu. Eski menajerin Edis için yabancı dil kursu ve diyet programı için Şeyda Coşkun’a ödeme yaptığı bilgisi de verildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.