Edis’den Vadistanbul Açıkhava’da muhteşem şov

Edis, Atlantis Yapım organizasyonuyla gerçekleşen “Vadistanbul Açıkhava Konserleri 2018”in son gününde unutulmaz bir konsere imza attı. Sevilen şarkılarını sevenleriyle birlikte söyleyen Edis, muhteşem dans şovlarıyla da herkesi büyüledi.

Şarkıları ve sahne performansıyla son döneme damgasını vuran Edis, İstanbul’un yeni buluşma noktası Vadistanbul Açıkhava’da binlerce hayranını dansa kaldırdı.

Alkışlar ve ıslıklar eşliğinde sahneye çıkan Edis, “Olmamış Mı”, “Çok Çok”, “Roman”, “Buz Kırağı”, “Güzelliğine”, “Yalan” gibi sevilen şarkılarının yanı sıra Kenan Doğulu’dan “Çakkıdı” ve “Pamuk”, Sezen Aksu’dan “Vay” gibi şarkıları da seslendirdi.

blank

“Bugün dayı oldum”

Edis, çok duygusal bir gün yaşadığını da şu sözlerle dile getirdi:

“Yine bir İstanbul konserindeyiz ve yine bizi yalnız bırakmadınız. Herkese teşekkür ederim beni çok mutlu ettiniz. Bugün çok enteresan bir gün yaşıyorum. Dayı oldum. Bu güzel günü şimdi sizlerle beraber kutlayacağız”.

Soğuk İstanbul akşamını, enerjisi, şarkıları ve eşsiz dans şovlarıyla ısıtan Edis, sevenlerine unutulmaz bir akşam yaşattı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.