Edis, Dominik’te konser verdi! Survivor birleşme partisi için sahne aldı!

Los Angeles’ta albüm çalışmalarına devam eden Edis, Dominik’te konser verdi. Survivor birleşme partisi için sahne alan ünlü yıldız tropikal ada turuyla eğlenceli anlar yaşadı.

Uluslararası müzik devi Warner Music’le anlaşma yaparak şarkılarını dünyaya duyurmaya hazırlanan Edis, bu kez rotasını Güney Amerika’ya çevirdi. Beş gün boyunca Dominik’te kalan ünlü yıldız Survivor bileşme partisinde sahne aldı. Program hem Türkiye hem Yunanistan Survivor programlarında yayınlandı. Edis her iki ülkedeki programda da gecenin yıldızı oldu.

blank

Stüdyo çalışmaları için bir süredir Los Angeles’ta bulunan Edis hem ekran başındaki hem de Dominik’teki hayranlarıyla özlem giderdi. Kariyerinde sahne performanslarıyla çok konuşulan Edis’in her gün dans stüdyosunda birlikte çalıştığı Baş dansçısı ve koreografı Enes Abdulla yarışmacılara bir saat süren dans dersi verdi. Müzik ve dans dolu bu anları tropikal ada gezisi takip etti.

Uzun bir süredir albüm ve single çalışmaları için Amerika’da olan Edis, Dominik konserinin ardından yeniden Los Angeles’a dönmeyi planlıyor. Edis, Los Angeles’ta bir süre daha kalarak albüm ve single hazırlıklarına devam edecek.

EDİS, LOS ANGELES’TA ÜNLÜ PRODÜKTÖR OAK FELDER’LA STÜDYOYA GİRDİ

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.