Edis, 1 numaraya yükseldi

Edis’in yeni şarkısı Martılar kısa süre içinde büyük beğeni topladı. Martılar 5 dijital platformda birden 1 numaraya yükseldi. Edis’in başlattığı #MartılarChallenge için ise dünyanın dört bir yanından dans videoları geldi.

‘Martılar’ 26 Mart’ta yayınlandığı ilk günden itibaren müzik dünyasında büyük bir coşkuyla karşılandı. Samimi, pozitif ve eğlenceli klibiyle de herkese moral olan Martılar, listelerdeki başarısıyla müzik dünyasına damga vurdu.

Spotify, Apple Music, Fizy, Mood ve İtunes ta olmak üzere beş dijital platformda birden aynı anda bir numara olmayı başaran Edis, Martılar ile kırılması güç bir rekora imza attı. Ayrıca Martılar Spotify’ın yabancı dillerdeki şarkıların çoğunlukta olduğu “Global Viral” listesine 9 numaradan giriş yaparak türk pop müziğinin global listelerde de olabileceğini gösterdi.

blank

MARTILAR DANCE CHALLENGE

Edis geçtiğimiz günlerde Nazlı Akçay ile yaptıkları Martılar dansını Instagram’da paylaşıp #MartılarChallenge başlatmıştı. Şarkıya yapılan koreografiyle video çekip paylaşanların arasından 2 kişiyle birlikte dans videosu çekeceğini açıklamıştı. En eğlenceli dans videosunu aradığını söyleyen Edis’in çağrısına dünyanın dört bir yanından binlerce yanıt geldi. Özellikle Uzakdoğulu hayranlarının çektiği #MartılarChallenge videoları büyük ilgi gördü.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.