Edirne Keşan’da FETÖ operasyonu: 5 tutuklama

Edirne’nin Keşan ilçesinde emniyet güçlerinin yaptığı ortak operasyonda Yunanistan’a kaçma hazırlığındaki FETÖ mensubu olduğu öğrenile 3 şüpheli, sınırdan geçirmeye çalışan 2 kişi ile birlikte yakalanarak cezaevine gönderildi.

Erdoğan DEMİR / Keşan Postası (EDİRNE İGFA) – Edirne Emniyet Müdürlüğü ve Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Büro Amirliği ekipleri Keşan ilçesinde ortaklaşa FETÖ operasyonu düzenledi.

Operasyonda Malkara-Keşan karayolunda şüpheli araç durduruldu.

Yunanistan’a yasadışı yollarla kaçma hazırlığındaki FETÖ üyeliğinden dosyaları bulunan rütbeleri alınan eski emekli yarbay A.E., ihraç edilen akademisyen Ş.E. ve yine ihraç edilen öğretmen ile birlikte E.U ve T.M. isimli iki şoför yapılan aramalada gözaltına alındı.

İlk sorguları tamamlanan şahıslar adli makamlara sevk edildi.

E.U. ve T.M. isimli şahıslar göçmen kaçakçılığı yapmak suçundan; A.E., A.Ö. ve Ş.E. isimi şahıslar ise silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.