Edirne Keşan Pazarı esnafı oldukça dertli!

Edirne’nin Keşan ilçesinde hafta sonu yaşanan şiddetli rüzgarda Keşan Pazarı esnafı oldukça zor anlar yaşadı. Pazar esnafı Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu’nu sorunları yerinde görmeye davet etti.

Erdoğan DEMİR / Keşan Postası (EDİRNE İGFA) – Keşan Pazarı’nda tezgah açan esnaflar hafta sonu ilçede yaşanan şiddetli rüzgarın esiri oldu.

Pazar esnafı, pazaryerinin korkulu rüyası haline gelen rüzgara ve diğer olumsuz durumlara karşı Keşan Belediyesi’ni göreve davet etti.

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu’nun sorunlarını yerinde görmesini isteyen esnaflar, son yaşanan şiddetli rüzgârın da kendilerine zor anlar yaşattığını belirtti.

Esnaflardan Sezer Denkçi, piyasada fiyatların yüksek olduğu için işlerinin iyi olmadığını belirterek, rüzgarın etkisiyle birlikte çadırların 15-20’sinin kırıldığını söyledi. “Bizi buraya attılar bizim derdimize gerçekten çare bulacak birilerini istiyoruz” diyen Denkçi, “Şarköy kapalı, Gelibolu kapalı, esnafın durumu çok kötü. Mazot uçmuş gidiyor. Halimiz gerçekten çok kötü. Başımıza seçtiklerimiz bile şu anda piyasada yok” diyerek isyan etti.

Pazaryerinde çadırların kırıldığını belirten Elif Güzel, “Kim olursa olsun bir an evvel bu pazaryerinin düzeltmeli” dedi. Bir başka pazarcı esnaf ise, işin içinden çıkamadıklarını belirterek, “Çadırla mı uğraşalım, tezgâha mı bakalım, müşteri ile mi uğraşalım” diyerek sorunlarını özetledi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.