Eda Erol doğum gününü ablası Esra Erol ve arkadaşları ile kutladı

Eda Erol doğum gününü ablası Esra Erol, arkadaşları Gamze Keçeli, Funda Hacısüleymanoğlu, Elif Ayantanık, Sema Ergenekon, İrem Kahyaoğlu, Berfu Güzelaydın ve Banu Akden’le birlikte Ortaköy’de bir mekanda kutladı.

Yemek sonrası DJ performansı ile eğlenen Eda Erol “kız kıza keyif yaptık, yeni yaşıma yeni dileklerle girdim. Her şey çok güzel olacak’ dedi.

Kız kıza bir parti ile yeni yaşını kutlayan ve 38 yaşına giren Eda Erol ablası Esra Erol ile bol bol fotoğraf çektirdi. Kırmızı mini elbisesi ile göz dolduran Esra Erol, arkadaş grubu ile keyifli bir gece geçirdi. Boğazın eşsiz manzarasında kaliteli müzikler eşliğinde doyasıya eğlendi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.