Eda Ece’nin doğal güzelliği göz doldurdu

Yasak Elma dizisinin Yıldız’ı Eda Ece makyajsız pozlarıyla cesaretini konuşturdu. Ünlü oyuncu, doğal güzelliğini gözler önüne serdiği sosyal medya paylaşımlarıyla hayranlarından tam not aldı.

Fox Tv’nin iddialı yapımlarından Yasak Elma’da canlandırdığı Yıldız karakteriyle büyük beğeni toplayan Eda Ece sosyal medyadan hayranlarına sunduğu sıfır makyaj pozlarıyla büyük beğeni topladı.

blank

Eda Ece, 2018 yılından beri ekranda olan sevilen dizisi Yasak Elma’nın sezon finali yapması ile soluğu oyuncu arkadaşları Şevval Sam, Nesrin Cavadzade, Gülenay Kalkan ve Melisa Doğu ile tatilde almıştı.

Ünlü isimler, sezonun yorgunluğunu mavi tura çıkarak atmış, tatil keyfi yapmıştı.

Basketbolcu Buğrahan Tuncer’le bir dargın bir barışık aşk yaşayan Eda Ece sosyal medyayı aktif kullanan oyunculardan. Instagram hesabında 4 milyon 700 bin takipçisi bulunan ünlü güzelin son paylaşımları yine dikkat çekti.

Eda Ece, Instagram hesabından paylaştığı makyajsız pozlarıyla doğal güzelliğini konuşturdu.

30 yaşındaki oyuncunun sempatik ve doğal halini yansıttığı sıfır makyaj pozları kısa sürede binlerce beğeni aldı.

Öte yandan Eda Ece’nin sosyal medyada geçtiğimiz günlerde paylaştığı siyah kombini de hayranlarından tam not almıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.