Eda Ece, Yasak Elma’daki detayı ortaya çıkardı!

Pazartesi akşamları Fox Tv’de yayınlanan Yasak Elma dizisinin gelecek bölümüne dair detaylar dikkatli takipçiler tarafından ortaya çıkarıldı. Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterine hayat veren Eda Ece sette çektiği bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. Bir dikkatli takipçisi Eda Ece’nin paylaşımındaki kağıtları büyüterek gelecek bölümde neler olacağını çözdü!

Başrollerini Şevval Sam, Eda Ece, Erdal Özyağcılar ve Berk Oktay’ın paylaştığı Yasak Elma dizisi her pazartesi izleyiciyle buluşuyor. Fox Tv ekranlarında yayın hayatına devam eden Yasak Elma dizisiyle ilgili şaşırtan bir detay ortaya çıktı. Dizide Yıldız karakterine hayat veren sevilen oyuncu Eda Ece setten bir fotoğraf paylaştı. Bir takipçisi ise o fotoğraftaki detayı ortaya çıkardı.

blank

DİKKATLİ TAKİPÇİLERİ SENARYODAKİ DETAYI FARK ETTİ!

Eda Ece sette paylaştığı fotoğrafta ısıtıcının kenarında senaryoyu okuyordu. Bir takipçisi fotoğraftaki kağıdı yakınlaştırarak senaryoyu okudu ve gelecek bölümde neler olacağını öğendi. Kağıttaki yazıda Şahika ile Hasan Ali’nin evlendiği ortaya çıktı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.