Eda Ece, Yasak Elma dizisinde aldığı kiloları Şevval Sam sayesinde verdi

Güzel oyuncu Eda Ece, Yasak Elma dizisinde aldığı kiloları yakın arkadaşı Şevval Sam’ın sayesinde verdiğini anlattı.

Fox TV’de yayınlanan Yasak Elma dizisinin güzel oyuncuları Eda Ece ve Şevval Sam’ın gerçek hayatta da çok iyi dost olduğunu bilmeyen yok. Birlikte sürekli yurt dışı tatillerine giden ikiliden güzel oyuncu Eda Ece, Yasak Elma dizisi için aldığı kilolardan kurtulmak için Şevval Sam’ın kendi gittiği beslenme uzmanına yönlendirdiğini söyledi ve “Sanırım streste yemeği fazla kaçırdım. Ama Şevval sayesinde kısa sürede aldığım kilolardan kurtuldum” dedi.

Büyük takdir toplamıştı

Güzel oyuncu Eda Ece, geçtiğimiz hafta Etiler’de trafikte kağıt toplayan bir çocuğa ve ailesine yardım etmişti. Küçük çocuk ve ağabeyine mont alan ünlü oyuncu çocuğun ailesine de para yardımı yapmış ve telefon numarasını bırakmıştı. Ünlü oyuncunun bu davranışı herkes tarafından büyük takdir toplamıştı.

Eda Ece: Biz karakterlerimizin hiç birinin melek olmadığını söylüyoruz

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.